Dag 11

Dag 10 Bryce Canyon Dag 12 Page

 

22 augustus 2017 – Bryce Canyon – Page

Vandaag een kort verslag. We vertrekken rond 9:30 naar Page, Bij de bekende supermarkt kopen we nog wat eten en maken dat bij de auto klaar. Daarna rijden we via Mt Carmel, Kanab naar Page. De omgeving blijft mooi. Maar tussen Kanab en Page is het vrij saai. Om 13 uur komen we bij ons hotel aan. Wel te vroeg, maar er is al een kamer klaar.

We krijgen een mooie ruime kamer. Ik log snel in met de laptop omdat we onze tour in de Anteploe Canyon nog moeten bevestigen. Daarna rijden we nog even Page in en doen boodschappen bij de supermarkt. Op onze kamer eten we nog wat en daarna gaan we lekker aan het zwembad liggen. En natuurlijk in het zwembad. Het is er goed toeven. Om 18 uur gaan we terug naar boven en kijken we waar we kunnen eten. We kiezen voor Mexicaans. We eten bij El Tapatio. Het smaakt er erg goed. Met nog Churros als toetje is de maaltijd compleet.

De dag is al weer om. We rijden terug naar het hotel en gaan kort daarna naar bed. Morgen vroeg op. Antelope Canyon staat om 9 uur geboekt en we moeten er om 8.30 al zijn.