Dag 7

Dag 6 Mammoth Lakes – Las Vegas Dag 8 Las Vegas

 

18 augustus 2017 – Las Vegas

Astrid heeft geprobeerd om op de strip en supermarkt te vinden die gewoon losse broodjes verkoopt. Maar heeft dat uiteindelijk toch maar opgegeven.

Daarom halen Femke, Daan en ik maar een ontbijt bij de Subway. Astrid heeft voor haarzelf wel een paar bekertjes yoghurt gevonden. Als we allemaal zijn opgefrist gaan we met de auto richting de Hooverdam. Omdat opde normale route een deel is afgesloten nemen we een kleine omweg. Daarmee komen we via het grote stuwmeer ‘Lake Mead’ wat door de Hooverdam is ontstaan. De weg valt onder het NP Lake Mead National Recriation Area. Maar we hebben gelukkig al een pas voor alle Nationale parken dus kunnen we gewoon verder. Het water is prachtig blauw. Maar er lijkt niet veel water in te staan. Je kunt een rand zien tot hoe hoog het water kan komen. Vlak voor de dam ga je het NP weer uit om via een klein stukje snelweg bij de afslag voor de Hooverdam te komen. Ook hier is er een security check. Maar we zien er betrouwbaar genoeg uit om gewoon verder te mogen. Daarna parkeren we onze auto in de parkeergarage. Want we willen lopend over de dam! Gelukkig kost het parkeren maar $ 10,– Het is hier buiten weer enorm warm. Dus we lopen niet al te ver. We maken genoeg foto’s en zitten al wee snel in de auto. Zo 30 minuten parkeren voor $ 10,– is een aardige deal. Als je ziet hoeveel auto’s er binnen komen…..

We nemen dezelfde route terug richting Las Vegas. Maar we gaan nog niet naar het hotel. Ons volgende doel is Las Vegas North Premium Outlets.

Calvin Klein, Nike, Adidas, Puma, Hot Topic, allemaal worden ze bezocht. En bij enkele winkels wordt er ook ingekocht. Vooral Daan heeft gespaard om hier te kunnen inkopen. Met heel wat tassen gaan we terug naar het hotel. Ons afvragend hoe we dit allemaal mee terug moeten nemen. Dat wordt nog wel een extra koffer kopen. Gelukkig zijn we met 3 tassen/koffers heen gegaan. Dus er kan er nog één bij. Op de kamer rusten we eerst wat uit en kijken we waar we kunnen gaan eten. We hebben we zin in Italiaans. Ik zoek op internet een restaurant (Maggiano’s Little Italy) uit en we gaan op pad. We verwachten een wat goedkoop restaurantje. Maar dat is het juist niet. Een groot en best net restaurant. We worden geholpen door Brandon en we krijgen ieder 4 heerlijke verschillende gerechten voorgeschoteld. En de rekening valt ook nog eens mee. Vol verlaten we het restaurant en gaan we nog even De Strip over. We lopen nu aan de andere kant. Daar valt ook genoeg te zien. We zien nu de gehele Vuur en ‘Lava’ show bij de Mirage. We lopen tot aan de Belagio en zien nog een klein stukje van de fontein show. Daarna gaan we terug naar het hotel. Het is weer mooi geweest.